AIESEC a deschis aplicările pentru membri noi

0
746

Articol_site

Vrei să beneficiezi la maximum de anii de studenție? Începând cu 9 septembrie până pe 27 septembrie, AIESEC a deschis aplicările pentru membrii noi.

Grupul-țintă: studenți entuziaști înmatriculați la universitățile din Chișinău. 

Când: aplică între 9-27 septembrie;

Ce este AIESEC? AIESEC este o rețea globală de tineri, prezentă în 124 de țări, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora, oferirea unor stagii de practică internaţionale şi dezvoltarea tinerilor într-un mediu global de învăţare.

Cu AIESEC, studenția ta înseamnă:

Oportunități de a organiza și de a participa la proiecte, traininguri, conferințe naționale și internaționale, de a coordona o echipă și de a avea parte de un stagiu de practică în străinătate.

Experiență în diferite domenii, cum ar fi: management, resurse umane, comunicare, marketing, vânzări, finanțe, project management etc., în care poți aplica în practică ceea ce înveți la facultate sau poți învăța lucruri noi pentru tine.

Diversitate în comunicarea cu persoane din diferite țări, lărgindu-ți astfel rețeaua de contacte. De asemenea, AIESEC îți oferă posibilitatea de a merge într-un stagiu internațional de practică, care îți va permite să accepți noi provocări și cunoști o nouă cultură.

Beneficiază la maximum de anii de studenție, aplică până pe 27 septembrie!

În același timp, dacă dorești să cunoști care sunt tendințele actuale pe piața muncii, ce fel de oameni caută angajatorii, cum să acumulezi experiența necesară pentru angajare, te invităm la un eveniment moderat de Eugeniu Gîrlă, coordonatorul „Târgului de cariere” în:

ULIM – 12 septembrie, ora 12:30, sala mică a Senatului;
USM – 20 septembrie, ora 13:00, Sala Senatului;
ASEM – 26 septembrie, ora 13:00, bloc B, sala de lectură.

AIESEC – activating leadership since 1948.

Sursa: http://chisinau.aiesec.md/oportunitati-experienta-diversitate