CURS DESCHIS PE VÂNZĂRI

0
356

Ai probleme in comunicare cu clinetii?

Te dearanjeaza obiectiile clientilor?

Nu reusesti sa gasesti noi clienti?

Va este greu sa numiti sume mari de bani?

Atunci cursul ăsta e pentru tine. Acesta este un curs cu o valoare inestimabilă, care este disponibil atât în română, cât și în rusă, și este compus din 2 etape :

1 etapă: Workshop de vânzări „Maestru în vînzări” – 50% teorie și 50% exerciții practice(2 zile: sâmbată-duminică)

2 etapă: 100% practică – antrenamente practice, traininguri de vânzări (4 săptămîni: 2 întîniri pe sâptâmînă a cîte 2 ore, în afara orelor de lucru – seara), acum pentru toți cei din Republica Moldova. În total cursul ocupă 1,5 luni de instruiri practice.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Prima etapă a cursului – Workshop de vânzări „Maestru în vînzări” – este compus din 50% teorie și 50% exerciții practice, care au drept scop pregătirea participanților pentru cea de-a doua etapă a cursului. In aceasta prima etapă, veți studia, în detaliu și destul de aprofundat, toți pașii folosiți în vânzări. Vă va ajuta să vă structurați un șir de acțiuni pentru a face vânzarea, și să începeți deja să vindeți în proporții mari și cu prețuri ridicate.

Aici sunt prezenți următorii pași:

Căutarea Clienților: unde și cum să găsiți clienții care ar cumpăra produsul sau serviciul dumneavoastră. Pașii exacți pentru „telefoanele reci”. Acest pas vă va ajuta într-un timp relativ scurt să găsiți mulți clienți.
Exerciții practice.

Stabilirea contactului: cum să stabiliți relații de prietenie cu clienții, pentru ca să le dispară gândul că le vindeți. La acest pas, veți afla și aplica un instrument unic, care vă va ajuta să aveți o comunicare eficientă cu orice persoană.
Antrenamente.

Tehnologia sunetului rece: pași siguri a sunetului rece care va ajuta cu așurință să gasiți noi clienți. Cu ajutorul sunetelor reci puteți gasi clienți noi, fără mari investiții. Veți face economie de finanțe care le puteți folosi pentru alte necesități.
Antrenamente.

Identificarea necesităților: cum să identificăm reala problemă care l-a determinat pe client să își dorească să cumpere produsele sau serviciile dvs.? Ce întrebări trebuie să adresăm și pe care ar trebui să le evităm.
Exerciții practice.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Prezentarea: cum trebuie să fie o prezentare, pentru ca la finele acesteia clientul să își dorească să cumpere produsul sau serviciul dvs.? Principalele greșeli ale vânzătorilor în timpul prezentărilor. Ce trebuie să știm, pentru ca prezentarea să se încheie cu semnarea contractului.
Exerciții practice.

Efectuarea vânzării: cum să finalizăm ușor și corect achiziția. Cum să înlăturăm gândurile vânzătorului despre produsul scump. Cum să vindem mult și scump.
Exerciții practice.

Lucrul cu obiecțiile: ce trebuie să facem ca să nu avem obiecții, sau ca acestea să fie foarte puține. Tehnologia soluționării conflictelor. Cum să nu intrăm in discuții contradictorii cu clienții, chiar dacă aceștia nu au dreptate.
Exerciții practice.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Adăugător: Cum să depistăm cu ce tip de client avem de-a face. Cum să vindem clienților care singuri nu știu de ce au nevoie. Un instrument universal, care ne va ajuta mereu să înțelegem cum să discutăm cu clienții care se află în diferite stări emoționale. Cum trebuie să fie însuși vânzătorul, pentru a putea vinde mult și scump.
După finisarea primei etape a cursului ”Maestru în vînzări”, veți primi un certificat, care vă va permite să treceți la cea de-a doua etapă.
Grupa este formată din 12 persoane. Înscrierea la curs a început deja. Grăbiți-vă, au mai rămas doar cîteva locuri libere!

Telefon:+373 794 113 13

Etapa a doua – trainingurile de vânzări, reprezintă acea practică care lipsește în multe tipuri de instruiri. Orice poate fi învățat și memorizat forțat, dar capacitatea de a aplica cunoștințele în practică îi diferențiază pe profesionali de amatori. Nici un director nu va însărcina să meargă la tratative importante pe un angajat care nu a practicat asemenea întâlniri și nu are rezultate în negocieri. Nimeni nu se va lăsa operat de un chirurg care numai ce a finisat de citit cum poate fi operată apendicita. Putem să citim o mulțime de cărți despre succesul în vânzări, dar asta nu înseamnă că imediat după finisarea lecturii vom avea vânzări de succes.
A doua etapă a cursului „Maestru în vînzări” este reprezentată prin exersare. Fiecare participant își prelucrează și antrenează capacitățile sale de vânzare prin jocuri de rol, după care, vinde produsele sau serviciile unei companii din Chișinău.

După finisarea celei de-a doua etape a cursului „Maestru în vînzări”, fiecare primește certificat care confirmă finisarea etapei practice. Deținătorul celor două certificate a cursului „Maestru în vînzări” primește o recomandare oficială de angajare în câmpul muncii din partea companiei “Maestru în vînzări” SRL, care vă va ajuta să obțineți un serviciu bine remunerat, atât în Moldova, cât și în alte țări. Grupa este formată din 12 persoane. Înscrierea la curs a început deja. Grăbiți-vă, au mai rămas doar cîteva locuri libere!

Telefon: +373 794 113 13

ÎNSCRIE-TE ACUM

SHARE
Previous articleWebinar GRATUIT: Ce e obligatoriu sa contina un sistem CRM
Next articleINSTRUCȚIUNE PENTRU VÂNZĂTORI ÎNCEPĂTORI
Născut la 05 noiembrie 1973 în orașul Rezina, Republica Moldova. Vorbitor nativ de română şi rusă, activează atât în calitate de director, cât și de trainer în vînzări. Cu o experiență de douăzeci de ani domeniul vânzărilor, Veaceslav este directorul și fondatorul companiei “MAESTRU ÎN VÎNZĂRI”. Pe tot parcursul anilor, s-a specializat în domenii ca: vânzarea de încălţăminte şi îmbrăcăminte, afaceri cafenele și restaurante, business pe internet, vânzări telefonice, vânzări ferestre cu geam termopan, şi atlele. Debutul carierei sale în domeniul vâzărilor este marcat de anii 1992 - 1995, când se „îndrăgostește„ de această profesie și decide să i se dedice şi pînă în prezent. În 2011 decide să își împărtășească cunoștințele și abilitățile pe care le are în acest domeniu și se specializează în instruirea managerilor de vânzări. Pentru a presta un nivel înalt de servicii în acest domeniu, Veceslav Bogdanov urmează cursuri de pregătire la companii de consultanță recunoscute international: ”Navigator”, ”Practicum-Grup”, ”Businessforward”. Se specializează, de asemenea, și în selectare de personal, studii care îi oferă în prezent posibilitatea de a recruta angajați productivi, atât pentru propria companie, cât și pentru companiile care apelează le serviciile sale. Începând cu toamna anului 2011, Veaceslav consultă şi instruiește manageri de vînzări a diferitor companii din Republica Moldova. Consultaţiile individuale în domeniul vânzărilor oferite diferitor conducători i-au ajutat pe aceștia șă-și gestioneze cu succes şi în mod eficient depatamentele de vînzări, ca în continuare să-şi crească profitul, și asta datorită aplicării cunoștințelor teoretice la cazurile concrete a fiecărei companii. De asemenea, Veaceslav Bogdanov, are o pregătire academică în domeniul tehnologiei învăţării, ceea ce îi ajută pe studenţii lui de a-și mări capacitatea de înţelegere şi aplicare a informației studiate. Un număr mare de absolvenţi ai companiei “MAESTRU ÎN VÎNZĂRI” îşi exprimă admiraţia pentru cunoștințele accumulate în urma cursurilor, informațiile fiind foarte clare şi accesibile pentru orice ascultător, de orice nivel de educaţie. Este capabil să identifice obstacolele ce pot apărea în procesul de obţinere a rezultatelor mari în vânzări şi este capabil să ofere soluţii rezonabile pentru a le depăşi. Succesul său este datorat instrurii continue, ceea ce îi permite să-și îmbunătățească propria persoana, cât și mediul în care se află.