Descoperă Antreprenorul din Tine

0
738
A fi un tînăr întreprinzător înseamnă să gîndești și să acționezi în perspectiva viitorului pe care vrei să îl trăiești.
 
Dacă crezi că ai capacități de antreprenor pe care vrei să le descoperi, dacă gîndești că nu ai nici o șansă să faci afaceri în mediul corupt al acestei țări, dacă zici că nu e posibil să faci afaceri corecte sau, pur și simplu, ești un tînăr ambițios să aplici valorile creștine în afacerea ta de la bun început, atunci am conceput acest proiect tine. Școala de Vară pentru tineri “Descoperă antreprenorul din tine” își propune să pună la dispoziția noii generații de antreprenori, cunoștințe, instrumente și o nouă formă de gîndire în mediul de business.
 
O echipă de antreprenori creștini din Moldova, Statele Unite ale Americii, Olanda și Australia vin în această vară pentru tine. Vei acumula cunoștințe tehnice de antreprenoriat, vei afla cum se dezvoltă afacerile bazate pe valori creștine în întreaga lume, avînd ocazia să structurezi conceptul afacerii tale și să beneficiezi de asistența mentorilor.
 
Vezi pe website
– Speakeri & Mentori din America, Australia, Olanda, Moldova
– Prețul
– Și ale informații
 
 
 
Informații adiționale puteți afla la:
067 165 494
antreprenorimetanoia@gmail.com