Dezvoltarea şi susţinerea antreprenorilor-CEED Grow

0
956

Aplicări deschise pentru programul de dezvoltare şi susţinere a antreprenorilor-CEED Grow

Aplicărilepentru programul CEED Grow, generaţia a II-a suntdeschise până la data de 23 septembrie 2014.

Programul CEED Grow este un program exclusiv pentru antreprenori entuziaşti şi ambiţioşi care vor fi selectaţi să participe pe parcursul perioadei de nouă luni în cadrul unui program educaţional, de dezvoltare şi creativ bazat pe formare profesională formată din 9 cursuri practice care includ schimb de experienţă, cunoştinţe şi idei generate în discuţiile deschise în cadrul grupului – mentori şi participanţi; posibilitatea unică ca fiecare participant să beneficieze de 2 mentori-persoane reprezentative a mediului de afaceri din Moldova şi din alte ţări; întâlniri directe cu companii locale, regionale şi internaţionale, stabilirea contactelor de afaceri (networking) şi obţinerea cunoştinţelor noi despre afaceri; acces la investitori şi pregătirea companiei pentru a atrage investiţii locale şi de peste hotare.

Programul CEED Grow este destinat antreprenorilor (sau copiilor acestora), managerilor de întreprinderi ce gestionează afaceri în creştere. Participanţii trebuie să fie cointeresaţi în extinderea afacerii (la nivel regional/UE/global), să fie proprietari sau să lucreze într-o companie care înregistrează o creştere anuală medie de 10%.

Echipa CEED Moldova a făcut îmbunătăţiri asupra programului şi pentru anul acesta sunt planificate activităţi şi evenimente inedite pentru antreprenorii din Republica Moldova. Mentorii şi speakerii din cadrul programului sunt oameni de afaceri din ţara noastră cu o experienţă de minim 10 ani, care deţin companii de top din Moldova.

În cadrul programului, participanţii vor beneficia de mentorat, workshop-uri tematice, li se oferă calitatea de membru, dar şi oportunitatea de participare la evenimente şi sesiunile Clubului Regional de Antreprenori şi Manageri din cadrul CEED Global.

Termenul limită de înregistrare în program este 23 septembrie. Antreprenorii interesaţi de activitatea CEED Moldova, pot afla mai multe detalii pe site-ul http://ceed-moldova.org/, la adresa de email info@ceed-moldova.org sau la numărul de telefon: 079303250.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here