Gala studenților originari din Moldova

0
562
Biroul pentru Relaţii cu Dispora de comun cu Asociaţia „Jeunes Moldaves” (Republica Franceză) organizează prima ediţie a proiectului „Gala Studenţilor originari din Moldova”.
Proiectul se va realiza sub înaltul patronaj al Prim-ministrului Republicii Moldova, dnul Iurie LEANCĂ. Evenimentul prevede premierea celor mai buni studenţi moldoveni de peste hotarele ţării. Cei care vor participa vor avea șansa să facă parte din prima generație “Excelenţa Academică pentru Moldova”, au şansa să devină unul dintre cei 4 finalişti: Studentul Anului din SUA şi Canada, Studentul Anului din Europa de Vest, Studentul Anului din Europa Centrală şi de Est, Studentul Anului din Străinătate, o să aibă posibilitatea să interacţioneze direct cu reprezentanţii a circa 20 de companii de top din Moldova, vor avea acces la oportunităţi de stagiere,angajare personalizate și de asemenenea vor avea parte de premii semnificative.
Perioada de înregistrare: 1 octombrie – 1 decembrie 2013, on-line. Evenimentul va avea loc pe 4 ianuarie, la Palatul Republicii din Chișinău.
Pentru detalii, accesaţi: http://www.galastudentilor.md