GEW Public 13.11.2017

0
210

Luni, 13 noiembrie, cu începere de la ora 12.00, în cadrul Zentrum Aparhotel, 31 August 1989, 103, Chișinău.

Facebook event- GEW PUBLIC

GEN Moldova lansează cea de-a cincea ediției a campaniei globale: Săptămâna Globală a Antreprenoriatului – #GEW2017Moldova. Activitățile vor avea loc între 1-30 noiembrie.

GEN Moldova în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann lansează invitația de a vă înregistra la evenimentul de lansare a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului – #GEW2017Moldova – GEW Public.
Conferința va cuprinde paneluri de discuție privind modelele de dezvoltare a antreprenoriatului și politicile de suport a ecosistemului antreprenorial. Scopul activității este de a prezenta experiențe similare de antreprenoriat din diferite state și dezvoltarea antreprenorială.

De cinci ani, a treia săptămână din noiembrie adună antreprenori, decidenți, reprezentanți ai societății civile, mediul academic, tineri și persoane care își doresc să „guste” din Săptămâna Globală a Antreprenoriatului – Global Entrepreneurship Week. Evenimentul din acest an va avea celebrare dublă, astfel dacă în Republica Moldova GEW se sărbătorește de 5 ani, la nivel global acesta a ajuns la frumoasa aniversare de 10 ani.

GEW a fost lansat ca o mișcare de susținere a antreprenorilor la care au aderat 77 de state. În 2016 numărul membrilor s-a dublat, fiind înregistrate 160 de țări-membre GEW, iar în acest an, numărul statelor care organizează SĂPTĂMÂNA a trecut de 170.