GEW RESPONSIBLE Entrepreneurship 15.11.2017

0
179

Miercuri, 15 noiembrie 2017, cu începere de la ora 17.30, în cadrul Zentrum Aparhotel, 31 August 1989, 103, Chișinău.

Facebook event- GEW RESPONSIBLE Entrepreneurship

RESPONSIBLE Entrepreneurship Event reprezintă un training practic axat pe dezvoltarea modelelor sustenabile de business, dezvoltarea conceptului de business sustenabil, ingineria produselor sustenabile și devoltarea modelelor de business. Evenimentul se adresează antreprenorilor sau viitorilor antreprenori din domeniul creativ și nu doar. Numărul participanților: până la 30 de persoane.
Natalia Butnaru, , Ambasador GEW2017Moldova pe Antreprenoriatul Responsabil va organiza trainingul Konstantin Berezin, antreprenor din Israel, câștigătorul Startup Open 2016.

De cinci ani, a treia săptămână din noiembrie adună antreprenori, decidenți, reprezentanți ai societății civile, mediul academic, tineri și persoane care își doresc să „guste” din Săptămâna Globală a Antreprenoriatului – Global Entrepreneurship Week. Evenimentul din acest an va avea celebrare dublă, astfel dacă în Republica Moldova GEW se sărbătorește de 5 ani, la nivel global acesta a ajuns la frumoasa aniversare de 10 ani.

GEW a fost lansat ca o mișcare de susținere a antreprenorilor la care au aderat 77 de state. În 2016 numărul membrilor s-a dublat, fiind înregistrate 160 de țări-membre GEW, iar în acest an, numărul statelor care organizează SĂPTĂMÂNA a trecut de 170.