Video, Infografic (EN) despre generația Millennials

0
600

Generatia “Millennials” sau generația Y (persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 și 34 ani) este o generație puternic familiarizată cu comunicațiile, media și tehnologiile digitale.

Crescând într-un mediu al schimbărilor și adaptărilor rapide, aceștia și-au stabilit setul de valori și așteptări total diferit decât generațiile anterioare.

Care sunt acestea și de ce este necesar să le cunoaștem? În primul rând pentru a ne explica nouă înșine de ce ne simțim atât de diferiți și “ciudați” într-un mediu care  încă mai este pentru generația trecută. În special, comuncarea, dezvoltarea personală și profesională, organizarea și prioritățile vieții personale influențează extrem de mult sferele de acțiune ale unei societăți: econimie, politică, spiritualitate, educație, angajarea în câmpul muncii, etc.

Privește un video descriptiv despre cine reprezintă generația Millennials.

 

De asemnea, așa cum este specific celor din generația Millennials, un infografic, cu informații clare și pe scurt este intrumentul esențial. Am ales unul care descrie mai multe aspecte.

Millennials (infographic)