INSTRUCȚIUNE PENTRU VÂNZĂTORI ÎNCEPĂTORI

0
539

•Ai decis să dedici viața vânzărilor?

•Ai hotărât că vânzarea este o ocupație simpla și teai impedicat în greutăți?

•Nu știi de la ce să începe instruirea în vânzări?

Atunci informația următoarea este pentru tine. Neaparat citeștio pîna la capat.

În oricare afacere, departamentul de vânzări este cel mai vesel și interesant departament în companie. Și dacă ai decis să-ti dedici viața vânzărilor, atunci să știi că viața ta va fi colorată și foarte interesantă. Mai departe este descrisă succesiunea etapelor, care te vor ajuta repede și eficient să devii un bun manager vânzări.
Să începem de la sine.

1.Revizuește toată viața ta, și găsește momente unde ceva ai facut sau ai produs, și ai simțit senzția de tip “Wow, eu asta am putut face” sau “Wow, la mine asta sa primit”. Dacă acestea capodopere sunt obținute în domeniul vânzărilor, atunci te felicit. Ești pe calea cea dreaptă.

2.Exercițiu practic: Ia căteva coli de hârtie și scrie pe ele toate calitățile tale bune. Scrie doar calitățile pe care tu le socoți bune. Este importantă doar părerea ta. Părerea altor persoane se pot lua în considerație doar dacă tu ești deacord cu părerea străină. Când o să decizi că ai scris toate calitățile bune, treci cu privirea prin lista care sa primit și bifează calitățile care sunt foarte importante pentru vânzări. Atunci când vezi că ai o majoritate de calități bune pentru vânzări, a rămas să te felicităm. Ești destinat să lucrezi în vânzări.

3.Următoare etapă este autoanaliza. Îndreaptă atenția ta spre tine. Ca să obții o mare încredere în vânzări se mai întâmplă că este nevoe de corectat cea mai importantă calitate unui vânzător de succes. Calitatea aceasta este COMUNICAREA VIE. Dacă credeți că nu reușiți cu oricare persoană să începeți o nouă discuție. Dacă nu excluzi faptu că uneori întrerupi sau nu permiți să termine vorba interlocutoru. Sau deseori se întâmplă că toată lumea din jur te enervează. Te felicit. Problema aceasta se hotărăște foarte repede. Înscrie-te la cursul “Comunicare în vânzări” și compania “Maestru în vînzări” sigur te va ajuta. Telefon pentru înscriere: +373 79411313

4.Acum a rămas să capeți cunoștințe și aptitudini care sunt necesare unui manager vânzări, vînzător-consultant sau agent pe vânzări. Acestea cunoștințe și aptitudini le poți obține foarte repede. Nu este necesar să fii absolvent unei academii sau universități. Mai devreme noi am publicat un articol unde găsiți date corecte despre ceia cum să alegi trainerul pe vânzări sau instruirea în domeniul vânzărilor. Celea mai importante date și antrenamnete practice le puteți obține în cursul deschis pe vânzări care este prestat de compania “Maestru în vînzări”.

5.Înainte de a începe instruirea practică, merită să găsești o companie care te va primi la lucru ca vânzător. Dacă nu ai reușit să găsești un loc de muncă, atunci te ajutăm noi. Recomandăm să te aranjezi la lucru în companie, unde vreai și ai plăcere să muncești. Acceptă doar proprii decizii.

6.La etapa aceasta deja lucrați și practicați vânzările. A ramas să știi că cea mai rea acțiune pentru vânzător este inacțiunea. Cheltui mai mult timp pe căutarea clienților noi, află mai multă informație despre produsul sau serviciul pe care-l vinzi și lucrează asupra înbunătățirii personalității tale.

Urmarind toate etapele de mai sus, poți obține nuvelul, unde primești bucurie și plăcere de la vânzări.

Pentru a te instrui mai profund în vânzări, înscrie-te în clubul “Maestru în vânzări”. Acest club este pentru vânzători care au avansat în vânzări.

Vă dorim o călătorie interesantă în lumea vânzărilor!

SHARE
Previous articleCURS DESCHIS PE VÂNZĂRI
Next articleCursuri de programare Java Standard Edition
Născut la 05 noiembrie 1973 în orașul Rezina, Republica Moldova. Vorbitor nativ de română şi rusă, activează atât în calitate de director, cât și de trainer în vînzări. Cu o experiență de douăzeci de ani domeniul vânzărilor, Veaceslav este directorul și fondatorul companiei “MAESTRU ÎN VÎNZĂRI”. Pe tot parcursul anilor, s-a specializat în domenii ca: vânzarea de încălţăminte şi îmbrăcăminte, afaceri cafenele și restaurante, business pe internet, vânzări telefonice, vânzări ferestre cu geam termopan, şi atlele. Debutul carierei sale în domeniul vâzărilor este marcat de anii 1992 - 1995, când se „îndrăgostește„ de această profesie și decide să i se dedice şi pînă în prezent. În 2011 decide să își împărtășească cunoștințele și abilitățile pe care le are în acest domeniu și se specializează în instruirea managerilor de vânzări. Pentru a presta un nivel înalt de servicii în acest domeniu, Veceslav Bogdanov urmează cursuri de pregătire la companii de consultanță recunoscute international: ”Navigator”, ”Practicum-Grup”, ”Businessforward”. Se specializează, de asemenea, și în selectare de personal, studii care îi oferă în prezent posibilitatea de a recruta angajați productivi, atât pentru propria companie, cât și pentru companiile care apelează le serviciile sale. Începând cu toamna anului 2011, Veaceslav consultă şi instruiește manageri de vînzări a diferitor companii din Republica Moldova. Consultaţiile individuale în domeniul vânzărilor oferite diferitor conducători i-au ajutat pe aceștia șă-și gestioneze cu succes şi în mod eficient depatamentele de vînzări, ca în continuare să-şi crească profitul, și asta datorită aplicării cunoștințelor teoretice la cazurile concrete a fiecărei companii. De asemenea, Veaceslav Bogdanov, are o pregătire academică în domeniul tehnologiei învăţării, ceea ce îi ajută pe studenţii lui de a-și mări capacitatea de înţelegere şi aplicare a informației studiate. Un număr mare de absolvenţi ai companiei “MAESTRU ÎN VÎNZĂRI” îşi exprimă admiraţia pentru cunoștințele accumulate în urma cursurilor, informațiile fiind foarte clare şi accesibile pentru orice ascultător, de orice nivel de educaţie. Este capabil să identifice obstacolele ce pot apărea în procesul de obţinere a rezultatelor mari în vânzări şi este capabil să ofere soluţii rezonabile pentru a le depăşi. Succesul său este datorat instrurii continue, ceea ce îi permite să-și îmbunătățească propria persoana, cât și mediul în care se află.