Arta oratorică?.. Sigur, e o investiție foarte bună. Te gândești să aplici?.. Te invidiem, vei fi cu atât mai fericit! Nu ezita, devino autentic în gândire, exprimare și comportament!

Arta oratorică este o artă practică. E utilă pretutindeni. Vrei să-ți structurezi gândurile și să fii convingător?.. Nu știi cum să captezi și să menții atenția evaluatorilor la examenele orale sau a unui public necunoscut?.. Îți dorești să devii un lider?.. Nu te simți confortabil pe scenă?.. Vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de improvizare?.. Te implici activ în diverse proiecte și simți că nu știi să operezi corect cu materialele vizuale?..

CLUBUL ORATORILOR îți oferă oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile oratorice în cadrul programului de instruire care se va desfășura între 8-18 iulie 2014. La finalul cursului vom oferi un certificat de participare și vei avea posibilitatea de a intra în rândurile membrilor clubului.

Programul conţine 7 cursuri care sunt complementare:

  • Personalitatea Oratorului, Scopul şi Structura Discursului – Cătălina Iucal, preşedinte CLUBUL ORATORILOR, antrenor în comunicare.
  • Dicție și rostire corectă – Radu Tărîţă, prezentator TV.
  • Adaptarea mesajului nonverbal – Ilie Dercaci, membru Toastmasters Club.
  • Persuasiune şi argumentare – Elena Ursu, membru AISEC, trainer.
  • Evaluarea discursurilor – Cătălina Iucal, preşedinte CLUBUL ORATORILOR, antrenor în comunicare.

Celelalte, le acoperă experiența din PRACTICA CONTINUĂ , cu multă perseverență și din propria inițiativă, ce poate fi acumulată în cadrul Clubului Oratorilor.

Află detalii despre curs

————————–————————–——–
Limită de vîrstă: 13-25 ani
Investiţie: 400 lei
————————–————————–——–